Jtk Expo
  • GPS #10


  GYIK / Nevezs


  Tmogatk


  2006
  • Battlefield
  • GPS8
  • Lgi Harc Kupa

 Hrlevl

   E-mail:

   


 Keres
   
 www.artofwar.hu Háború Művészete magazin - Háború Művészete
Letlthetek a trackek
Szk egy httel a IV. Magyar Replszimultor Bajnoksg vge utn sikerlt sszeszednnk s sszlltanunk az sszes tracket. gy teht mind az IL-2 kategria, mind pedig a Lock On kategria sszes trackjei letlthetek. Az IL-2 kategria trackjei 4.05m verzival kszltek, mg Lock Onnl 1.12a verziszmot hasznltunk. Szeretnnk mindenkinek felhvni a figyelmt, hogy jelents mret llomnyokat kell letlteni.

2006 - IV. Magyar Replszimultor Bajnoksg vgeredmnye
Htvgn kerlt megrendezsre a hazai cybersportok eddigi legnagyobb rendezvnye, a Jtk Expo. Ez a ktnapos rendezvny adott helyet a negyedik alkalommal lebonyoltott replszimultor bajnoksgnak is. jdonsg volt, hogy a szoksos kt profi kategria (MiG-29 s Me-109) mellett idn az amatrk is a virtulis lgtrbe emelkedhettek MiG-29-es vadszgpeikkel.

A virtulis pilta s a nagyon is vals repls
A tavalyi JETfly Lgiharc Kupa els helyezettjei nyeremnyeik kzl taln az egyik legizgalmasabb beteljeslsre rszben az idjrs miatt, rszben pedig az lmnyt nyjt fl elfoglaltsga miatt sokig kellett vrniuk. Tegnap azonban elrkezett az id, amikor Vogel, az IL-2 kategria tavalyi magyar bajnoka s Putyin, a Lock On kategria gyztese, megtapasztalhattk, hogy milyen is az igazi mrepls.

FORTIS Dogfight Cup - 2006
Elhrult minden akadly a II. Replszimultor Eurpa Bajnoksg rendezse ell. Most mr biztos, hogy a rendezvny nvad tmogatja a svjci FORTIS ragyr lesz s a verseny idn is „FORTIS Dogfight Cup” nv alatt fut tovbb. A verseny idpontja 2006. szeptember 9-10, Budapest.

IV. Magyar Replszimultor Bajnoksg szablyai
Az els hrom JETfly Lgiharc Kupn mr bejratott s a szerzett tapasztalatokkal kiegsztett szablyokon idn mr szinte alig kellett mdostani. A rgi-j szablyok megismerse gy feltehetleg knnyen fog mr menni mindenkinek. Ksznjk a V.4 Dong Szzadnak s a vMH 59-nek, hogy frumaikon helyet biztostottak a szablyok megvitatshoz. Egyben rmmel szmolhatunk be arrl, hogy mostantl mr a lgiharc kupa hivatalos honlapjnak fruma is zemel, gy a kupval kapcsolatos tudnivalkrl ott lehet majd tjkozdni.

JETfly Lgi Harc Kupa
J hr a „virtulis vadszpiltknak”, hogy a 2006-os v sem maradhat el replszimultor versenyek nlkl. Vltozsok –az elz vekhez kpest- viszont lesznek. Az idei vben a magyar bajnoksg kt korosztlyra bomlik. Ennek oka, hogy vrl vre egyre tbb nevezje van versenyeknek s lassan a megrendezs fizikai korltjait sroljuk, egyre tbb s tbb szmtgpre, brra s egyre nagyobb teremre van szksg a lebonyoltshoz. Teht idn ezen okok miatt kt versenyt rendeznk! Egyet a 18 v alatti s egyet a 18 v feletti nevezknek. A virtulis szzadok tagjai letkortl fggetlenl csak a magyar bajnoksgon (ez a 18 v felettiek versenye) indulhatnak.
Nv   
  
Jelsz   
  

Jelenleg
a frumunkba
nem vagy
bejelentkezve!


Regisztrlok!

Mi is a
jelszavam?


Hirdets

Hirdets

Hirdets